TRAININGCAST

mediatraining en podcasts

Trainingcast is gespecialiseerd in Mediatraining en het produceren van Podcasts.

MEDIATRAINING
Media is overal

Image

Media is overal. Hoe breng je als bedrijf of (overheids-) organisatie je boodschap zo goed mogelijk naar buiten? Hoe bereid je je voor op een interview? Wat zijn de do’s en de don’ts? Welke vragen kun je verwachten? Volg een intensieve training bij Trainingcast door een zeer ervaren journalist en leer vol zelfvertrouwen een interview te geven.

Het belangrijkste onderdeel van de training is oefenen, oefenen en oefenen in een interviewsituatie op camera. Daarbij wordt geen moeilijke vraag geschuwd. Je bent dus helemaal voorbereid.

De trainingen kunnen gegeven worden op kantoor, in een professionele omgeving of online.

Trainingcast maakt podcasts in opdracht. Wil je meer aandacht voor je project, bedrijf of organisatie? Laat een podcast maken die iedereen wanneer het uitkomt kan opvragen en beluisteren via de favoriete podcastapp. Een gesprek met betrouwbare en relevante informatie waarin alle noodzakelijke vragen gesteld worden. Zo bereik je je doelgroep en relaties het best.

Een podcast kan gemaakt worden in de vorm van een gesprek of reportage. Indien gewenst ook in het Engels of Bahasa Indonesia.

PODCASTS
Bereik je doelgroep
wanneer het hén uitkomt

podcast icon

OVER ONS

Trainingcast is onderdeel van Edwin Mooibroek Media. Edwin Mooibroek is een zeer ervaren journalist met jarenlange ervaring op het gebied van presentatie, interviewen, verslaggeving en eindredactie bij een groot aantal landelijke en regionale media. Ook was hij correspondent in Indonesië.
www.edwinmooibroek.com

Meer weten over een mediatraining of podcast?

Oefenen, oefenen, oefenen!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Hoe kom ik over op beeld?

Leer de ins en outs van een goed interview

Vol zelfvertrouwen een interview geven? Na deze training kun jij het ook!
Je doelgroep het best bereiken? Doe het via podcast!